Sensha - японски премиум препарати за почистване на кола и автокозметика

Продуктите на Sensha са включени в 800 пряко управлявани магазина и франчайз мрежи в 18 страни. Ние непрекъснато задоволяваме изискванията на клиентите, като се фокусираме върху качеството и надеждността. Това е основната причина, поради която разполагаме с научноизследователска и развойна дейност и производство в Япония.

Обратната информация се събира ежедневно и се използва за усъвършенстване на съществуващите и за разработване на нови продукти. Всъщност нашите продукти са проектирани да се справят с екстремни температури от: -30C до + 40C.

В SENSHA „Качеството и надеждността“ са необходими не само за продуктите и услугите, предлагани на клиентите, но и за отношението на SENSHA към обществото. SENSHA разбира качеството, както е описано по-долу:

– Качество на продуктите
– Качество на обслужването
– Качество по отношение на разнообразие и доставка
– Екосъобразно качество

Защо да избереш Sensha?

Японско качество

Високо качество на препаратите за постигане на върхови резултати. Защитно покритие от най-висок клас. Продуктите SENSHA са известни в Азия, САЩ и Западна Европа като изключително надежни и качествени.
Японски препарати за почистване на автомобил Sensha
препарат за автомобили СЕНША

Лесно използване

Продуктите SENSHA се нанасят лесно и не е нужно да си професионалист за да ги използваш. Всеки продукт има описание за начина на ползване и кратко видео, което показава правилния начин на нанасяне.

Постоянно подобрение и дълъг опит

Японската култура се слави с постоянното подобрение „Kaizen“. Продуктите на SENSHA са осъвършенстват постоянна, като компанията постоянна се развива в сферата. Екипът има дългогодишен опит, експертиза и знания.
поддръжка на покритие на кола
Доставка до адрес SENSHA

Бърза доставка и гаранция в България

Ние предлагаме бърза доставка на продуктите SENSHA, качествено обслужване и гаранция на продуктите. Грижите за Вашия автомобил са от първостепенно значение за нас!